Reactie Mathijssen: "Strijden met ongelijke middelen"

Tomas Taecke
| 51 reacties
Mathijssen: "Strijden met ongelijke middelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jacky Mathijssen ging op het veld van zijn ex-ploeg zwaar onderuit met Beerschot. De coach van de Ratten hekelde na afloop niet enkel de nederlaag, maar ook het verlies van drie pionnen.

Tomas Taecke in Brugge

"Ik wil mijn collega en gans Club Brugge feliciteren met deze zege", was Mathijssen hoffelijk na de partij. "Het was een zware nederlaag, natuurlijk ben je dan ontgoocheld. Gezien onze vorige wedstrijd, verwacht je toch een andere partij. Tegen Anderlecht zagen we het beste Beerschot, vandaag veruit het slechtste".

"De match was heel snel beslist", zag ook Mathijssen. "Bij de 3-1 was er nog wat hoop maar bij de vierde tegengoal moet men zich eigenlijk al beginnen richten op de volgende wedstrijd".

"Bovenop de 5-1-nederlaag verliezen we vandaag ook drie spelers door blessures en een vijfde gele kaart. Over de zege van Club valt weinig te zeggen, toch strijden we absoluut niet met gelijke middelen. We hebben dringend hulp nodig. Er moeten vier à vijf titularissen bijkomen, anders zullen we volgend seizoen in de problemen komen. Volgende week zijn we nog met 14 spelers. Er zijn andere jongens om aan te vullen, maar die krijgen niet altijd vrijaf van school", was Mathijssen sarcastisch.

"Ik wil nog toevoegen dat Club Brugge altijd en overal de wil om te winnen uitstraalt. Bij Beerschot is dat niet zo. We moeten dringend een voorbeeld nemen aan die ingesteldheid. We vechten voor wat we waard zijn, maar daar stopt het vaak. Ik wil nogmaals benadrukken dat we niet met gelijke middelen strijden. De jongens die wel aanwezig zijn, verdienen dit niet".
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties