Reactie Raman: "Hard gewerkt aan stabiliteit"

Melissa Maes
| 17 reacties
Raman: "Hard gewerkt aan stabiliteit"
Foto: © SC

Benito Raman verscheen tegen OH Leuven voor het eerst aan de aftrap. De zeventienjarige aanvaller van AA Gent toonde zich onbevreesd op het bevroren veld aan Den Dreef. “Ik speelde al eerder op zo’n velden.”

Melissa Maes in Leuven

Benito Raman was een van de weinige spelers die zaterdag alles durfde geven op de bevroren grasmat van OHL. “Met de nationale jeugdteams speelde ik al eerder op zo’n ondergrond, zoals in Denemarken. En tijdens mijn enkelblessure heb ik ook hard gewerkt aan mijn stabiliteit.”

Het jeugdproduct van AA Gent veroverde zaterdag zijn eerste basisplaats in het team van Trond Sollied. “Ik had vrijdag tijdens de training al een voorgevoel dat ik zou mogen starten, maar pas twee uren voor de match had ik zekerheid.”

“Ik had voor de wedstrijd wel wat zenuwen, maar eens op het veld dacht ik alleen nog aan voetbal. Afgelopen week heb ik erg goed getraind en wist ik enkele keren het doel te vinden, dat geeft me uiteraard vertrouwen.”

Met Raman en Hannes Van Der Bruggen stonden twee jeugdspelers van blauw-wit in de basis. “De jeugdwerking van AA Gent wordt steeds beter. Dat is goede reclame voor de andere jonge spelers. Hopelijk kunnen we hen motiveren, want het is een lange en moeilijke weg voor de A-kern wordt bereikt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties