OHL-speler Emmerik De Vriese betrokken bij gevecht

Glenn Schrader
| 28 reacties
OHL-speler Emmerik De Vriese betrokken bij gevecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de verloren wedstrijd tegen AA Gent trok Emmerik De Vriese samen met Jorn Vermeulen de stad in. In feestzaal Rumba kreeg De Vriese ruzie met iemand wat uiteindelijk uitte op een gevecht.

Emmerik De Vriese kwam tot een discussie met iemand in feestzaal Rumba nadat hij erop uit trok met Jorn Vermeulen na de verloren wedstrijd tegen AA Gent. "De problemen begonnen toen De Vriese iemand de toegang tot het toilet belette", zegt organisator Tom Lemmens. "Het kwam tot een discussie en toen sloeg De Vriese iemand een gebroken neus en een wonde aan de oogkas."

De Vriese ontkent de feiten. "Emmerik was zijn horloge kwijtgespeeld", legt OHL-woordvoerder Chris Vandenbroeck uit. "Toen Vermeulen dat ging zoeken kreeg De Vriese een slag van een persoon met wie hij binnen een discussie heeft gehad", aldus Vandenbroeck.

De politie is een onderzoek gestart. "We hebben getuigen en camerabeelden", zegt commissaris Mark Vranckx. Uit een groep van twaalf personen werden er drie ter plaatse opgepakt voor verhoor.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties