Reactie Vetokele: "Jammer dat Genk won"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Vetokele: "Jammer dat Genk won"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Igor Vetokele was bijzonder gelukkig na de 2-3 winst tegen OH Leuven. Hij lokte een strafschop uit en scoorde. "Het worden nog moeilijke weken", voorspelt hij.

Robby Morren in Leuven

Het was Vetokele die in de eerste helft de gelijkmaker kon binnentikken en in de tweede helft een strafschop uitlokte. Hij had dus een groot aandeel in de winst van Cercle. "Bij die strafschop werd ik aangespeeld, ik wilde een stap vooruit doen en ik werd gehaakt." Waarom ik niet trapte? "Mertens was aangeduid om een penalty te nemen."

De drie punten zijn binnen voor Cercle maar echt goed voetbal legden de Bruggelingen niet op de mat. "Het kan niet altijd even mooi zijn maar we wonnen wel. Op het einde was het pompen of verzuipen, toen zijn we te veel ingezakt."

Cercle strijdt nu volop mee voor een plaats in play-off 1. "Het is jammer dat Genk ook won maar we moeten toch vooral naar onszelf kijken. Het worden nog moeilijke weken. De kans is er nu om PO 1 te spelen en als speler moet je ambitieus", aldus Vetokele tegenover onze redactie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties