Nieuw logo: 'OHL lanceert je..'

Melissa Maes
| 4 reacties
Nieuw logo: 'OHL lanceert je..'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven wil zaterdag de aandacht vestigen op de jonge voetbalgeneratie. Zo zullen zeshonderd jeugdspelers oplopen voor de partij tegen Lierse en zal daarbij het nieuwe logo 'OHL lanceert je..' worden voorgesteld.

“Met enige trots stelt OHL een speciaal ontworpen logo van ‘OHL lanceert je...’ voor, intussen het nieuwe stokpaardje van de cel Studie, Begeleiding & Lifestyle.” Met dat logo wil de jeugdopleiding nogmaals de aandacht vestigen op het belang van de jeugd binnen de club.

OHL wil garant staan voor een kwaliteitsvolle jeugdopleiding waarin de jeugdspeler steeds centraal staat binnen de visie. Enkel de beste mensen en de beste middelen worden ingeschakeld om de maximale ontwikkeling van de speler te waarborgen.

“De eliteopleiding houdt bovendien steeds de doelstelling voor ogen om één speler per opleidingsjaar te laten doorstromen via Jong OHL & Beloften naar de A-kern, om daar uit te groeien tot een volwaardige eersteklasser."

"Zo kan OHL onder andere Denis Odoi (nu Anderlecht), Dries Mertens (nu PSV), Nils Schouterden (nu STVV) en Jeroen Simaeys (nu Racing Genk) tot zijn goed gelanceerde projectielen rekenen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties