Interview Leko: "Europa halen via beker"

Glenn Schrader
| 5 reacties
Leko: "Europa halen via beker"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren is momenteel aan een sterk 2012 bezig. De ploeg van Peter Maes verloor in twaalf wedstrijden nog maar één keer. Het vertrouwen in de ploeg is hierdoor zeer groot geworden. Ook Ivan Leko ziet het steeds meer zitten.

De ploeg staat momenteel drie punten verwijderd van een plek in PO1. Ook Leko weet dit. “Mathematisch kan alles nog”, weet Leko. “We gaan er natuurlijk vol voor gaan, maar we hebben nog sterke tegenstanders. We zullen wel zien hoe het uitdraait.”

Ook in de Beker van België is Lokeren aan een mooi parcours bezig. Ze moeten het in de finale nog opnemen tegen KV Kortrijk. “De beker is momenteel ons hoofddoel geworden. Ik denk wel dat we kans maken, we zitten in een goede vorm”, laat Leko strijdvaardig weten.

Ook Leko heeft zo zijn voorspelling over de Beker van België. “Of we gaan winnen weet ik niet, ik schat de kansen 50/50 in. We gaan ons wel nu vooral concentreren op de bekerwedstrijd zodat we volop aan de bak kunnen tegen Kortrijk. Ik hoop ook vooral op een goede wedstrijd voor onze supporters.”

Door deze resultaten verbaast Lokeren toch vriend en vijand. “Voor het seizoen dacht niemand dat we het zo goed gingen doen. We maken zelf kans op Europa dankzij de beker. Dat is nu ons grote doel, Europa halen via de beker.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties