Applaudisseer allemaal uit respect in minuut 28

Applaudisseer allemaal uit respect in minuut 28
Foto: © SC

Het busongeval in Zwitserland heeft heel het land getroffen. Maar vooral in de stad Lommel valt het grootste deel van de slachtoffers te betreuren (16). Uit respect roept supportersclub Green Lions Lommel op om tijdens de wedstrijd dit weekend op Aalst 90' stil te zijn.

De supportersclub verspreidde donderdag dit perscommuniqué:

Onze supportersclub is keihard getroffen. Verscheidene leden verloren naasten. Het is een van de zwartste dagen uit onze geschiedenis.

De supportersclub vroeg om te zwijgen tijdens de wedstrijd dit weekend, maar die oproep is niet langer van kracht aangezien de wedstrijd Aalst-Lommel uit respect  voor de slachtoffers en hun familie werd afgelast: Daarom zullen wij aankomend weekend verbaal niet aanwezig zijn. Wij zwijgen 90' lang uit respect voor alle slachtoffers en in het bijzonder de slachtoffers betrokken bij onze supportersclub.

Wel wordt gevraagd aan alle clubs om hun steun te betuigen: Graag willen wij aan jullie vragen om vanaf minuut 28 een minuut lang recht te staan en te applaudisseren.

Op deze manier willen wij alle betrokken families een hart onder de riem steken. Wij vragen om jullie steun.

Om de families en in het bijzonder de Green Lions een hart onder de riem te steken, willen we volgende video aan hen opdragen:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties