Reactie Gomez: "Wat willen we nog meer?"

Tomas Taecke
| 8 reacties
Gomez: "Wat willen we nog meer?"
Foto: © SC

Mario Gomez blaakt opnieuw van het zelfvertrouwen. Met drie doelpunten op dit EK spoelt de boomlange spits alle frustraties door.

Tomas Taecke in Kharkov

Matchwinnaar Mario Gomez was de gevierde man na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Nederland. De Bayern-spits tekende vandaag zijn tweede en derde doelpunt aan op dit EK en tankt daarmee heel wat vertrouwen. Eerder lag hij onder vuur in de Duitse pers, maar na vandaag heeft de aanvaller alle monden gesnoerd.

"We moeten eerlijk zijn. We hebben eerst een heel sterk Portugal verslaan en nu winnen we van dit Nederland. Zes op zes tegen twee wereldploegen, wat willen we nog meer", vroeg Gomez zich kort na de partij af.

"Het klopt dat ik een bevrijd gevoel heb na deze goals, maar het is niet zo dat ik extra gemotiveerd werd door de kritiek die er was. Ik ben gewoon blij met mijn doelpunten waarmee ik onze ploeg heel hard vooruithelp".

"Iedereen staat achter mij, ook de trainer steunt mij elke dag. Ik hoop zo verder te spelen en dit telkens opnieuw te kunnen brengen", aldus de man van de wedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties