Reactie Bento: "Klus vergeten te klaren in 90 minuten"

Tomas Taecke
| 24 reacties
Bento: "Klus vergeten te klaren in 90 minuten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paulo Bento was ontgoocheld maar toch fier op zijn Portugese selectie. "We kunnen op elk niveau de strijd aanbinden met elk team", oordeelde de bondscoach.

Tomas Taecke in Donetsk

"Als je ziet welke tegenstanders we achter ons gelaten hebben, inclusief de kwalificatie, dan hebben we het fantastisch gedaan. Vandaag waren we de betere ploeg tijdens de eerste negentig minuten, nadien was Spanje een tikkeltje sterker".

"In de verlengingen en strafschoppenreeks was Spanje veel efficiënter dan dat wij tijdens de 90 minuten waren. Maar we moeten tevreden zijn en kunnen met een goed gevoel op vakantie. Op dit EK is gebleken dat we met elk team op elk toernooi de strijd kunnen aanbinden. Vanaf september gaan we er opnieuw vol tegenaan met het oog op het WK in 2014".

"Wat betreft de strafschoppenreeks: er is een duidelijke volgorde waarbij Nani de derde, Bruno Alves de vierde en Cristiano de vijfde elfmeter trapt. Meer kan ik over die verwarring die ontstaan was niet zeggen. Nogmaals, we moeten fier zijn op onze prestatie en ingesteldheid. We hebben gestreden en Spanje kort op de huid gezeten. Met opgeheven hoofd verlaten we dit toernooi".
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties