Jovanovic: "Ik ga niet bedelen om een nieuw contract"

Fabian Morren
| 26 reacties
Jovanovic: "Ik ga niet bedelen om een nieuw contract"
Foto: © SC

Bij een titel werd Milan Jovanovic door Anderlecht een nieuw contract beloofd. Voorlopig kwam daar nog niet veel van in huis. De huidige verbintenis loopt af in 2013.

Jovanovic is echter niet van plan om te vertrekken. "Ik blijf', zegt de Serviër in Het Nieuwsblad. "In principe toch. In voetbal weet je nooit. Er zijn spelers die roepen dat ze willen vertrekken, maar dat doe ik niet. Maar uiteindelijk zal het misschien ik zijn die ga en de roepers die zullen blijven."

"Ik heb een fantastische relatie met het bestuur, maar ik ga niet bedelen voor dat nieuwe contract", vervolgt Jovanovic. "Het is niet omdat Herman Van Holsbeeck zegt dat ik een nieuw contract kan krijgen, dat ik op zijn deur moet gaan kloppen. Dus denk ik er niet aan en probeer ik Anderlecht te kwalificeren voor de Champions League."

"In januari zal ik mijn toekomst nog wel eens overdenken. Ik weigerde deze zomer wel een mooi voorstel van Al Shabab, de club van Preud'homme. Als ik vrijgezel was geweest, had ik het meteen aanvaard, maar ik heb een vrouw en drie kinderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties