KV Mechelen hoopt na reguliere competitie stadion te verbouwen

KV Mechelen hoopt na reguliere competitie stadion te verbouwen
Foto: © SC

KV Mechelen gaat werk maken van de verbouwingen aan zijn stadion. De stad Mechelen is wel de eigenaar, maar de club krijgt de gronden voor nog 99 jaar in erfpacht.

"We hebben de afgelopen weken verschillende architecten gesproken en gaan in zee met het architectenbureau dat ook het stadion van STVV aan het bouwen is", vertelt preses Johan Timmermans op de website van de club.

"Het doel is om in september, oktober de eerste voorstellen aan de supporters, het buurtcomité en de veiligheidsdiensten voor te leggen voor bijkomende opmerkingen. We hanteren een strakke planning zodat we eind oktober de bouwaanvraag kunnen indienen."

De werken zullen na de reguliere competitie beginnen, dus nog voor de play-offs. "Indien we play-off 2 halen, wijken we uit naar een ander stadion om in te spelen. Dan starten we met vak D en de staantribunes H, I en J. Die tribunes willen we in een eerste fase volledig aanpakken. Het comfort voor de supporters moet gewoon zo snel mogelijk omhoog. Het is mogelijk dat we volgend seizoen enkele matchen op een andere locatie moeten spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties