Interview Bennassar: "Wil ook bij Antwerp topschutter worden"

Bennassar: "Wil ook bij Antwerp topschutter worden"
Foto: © SC

Antwerp won woensdagavond met 3-2 van het Franse Valenciennes. Vooral Omar Bennassar liet een uitstekende indruk bij de oudste club van het land. De aanvaller kan niet wachten om aan het nieuwe seizoen te beginnen.

Door Dirk Pieters

Hoe verliepen je eerste weken op de Bosuil?

Ik voel me momenteel uitstekend bij mijn nieuwe club. De sfeer in de groep is heel goed en ik merk dat ik hier nog heel veel kan bijleren.

Wat valt je vooral op bij Antwerp? Een groot verschil ten opzichte van je periode bij Dessel?

Voetbal blijft voetbal natuurlijk. Spelen is het belangrijkste, maar de toeschouwers zijn alvast een groot verschil, maar Antwerp is op alle gebied natuurlijk net iets groter dan Dessel. Dat is ook normaal gezien het verleden van de Great Old. Hier is enorm veel druk en dat merk je.

Volgende week wacht opnieuw een moeilijke vriendschappelijk wedstrijd op het veld van het
Engelse Birmingham. Wat verwacht je van deze verplaatsing?


Zo’n wedstrijden zijn heel leuk voor onze supporters. Zij zullen opnieuw massaal afzakken om ons te volgen. Voor de spelers is dit natuurlijk een hele leuke wedstrijd in een knap stadion. Ook voor de teambuilding is dit een mooie extra. Zo leer je elkaar nog beter kennen.

De wedstrijd tegen Valenciennes verliep heel goed voor je. Vond je dat zelf ook?

Ik vond dat we als ploeg sterker waren dan Valenciennes. We speelden goed en het is natuurlijk heel leuk dat je ook bepalend kan zijn. Als aanvaller moet je nu eenmaal bepalend zijn met doelpunten of assists. Bij Dessel was ik al eens topschutter en dat zou ik maar al te graag herhalen bij Antwerp.

Is Antwerp klaar om aan de competitie te beginnen?

We staan allemaal scherp en de competitie mag stilaan gaan beginnen. Er zal zeker nog versterking komen, maar we mogen stellen dat we aan de competitie kunnen starten. We hebben een heel ervaren trainer waarvan we veel kunnen leren. Hij kan sommige spelers, waaronder mezelf, nog veel beter maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties