Reactie De Mets: "Drie dikke punten"

Tomas Taecke
| 9 reacties
De Mets: "Drie dikke punten"
Foto: © SC

Voor Gertjan De Mets had de driepunter in het Jan Breydelstadion een wrang nasmaakje. Een kwartier voor inrukken werd de KVK-middenvelder na een drieste tackle van het veld gestuurd.

Tomas Taecke in Brugge

Gertjan De Mets pakte met KV Kortrijk de volle buit op bezoek bij Cercle, maar werd in de tweede helft wel richting kleedkamers verwezen. Geen wisselbeurt, maar een directe uitsluiting na een drieste tackle op Vidarsson. De Mets besefte dat hij een zware overtreding had begaan, maar vond de rode kaart die onder zijn neus werd geduwd overdreven.

"Ik moet eerste de beelden zien vooraleer ik kan oordelen", zei De Mets na afloop. "Naar mijn gevoel was het een zware overtreding, maar geen rode kaart. Of mijn been gestrekt was? Nogmaals, ik moet eerst de beelden zien, maar ik denk dat niet".

"Wat betreft de wedstrijd: we pakken hier drie dikke punten op Cercle. Zeker in de wetenschap dat we halverwege op achterstand stonden. Na de rust liep het beter en vonden we tweemaal de weg naar het net".

"De coach heeft mij nog niet aangesproken over mijn uitsluiting, maar dat zal zeker nog komen. Jullie kennen mij, dit overkomt mij niet vaak. Het is ook mijn eerste rode kaart in mijn carrière", aldus De Mets.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties