Reactie Peeters: "Opnieuw dezelfde fouten gemaakt"

Tomas Taecke
| 9 reacties
Peeters: "Opnieuw dezelfde fouten gemaakt"
Foto: © SC

Bob Peeters wacht na twee partijen op een eerste zege voor groen-zwart. Na een prima punt in Genk bengelt Cercle na de nederlaag tegen KVK onderaan het klassement.

Tomas Taecke in Brugge

"We kenden een heel moeilijke start en zaten allesbehalve in de wedstrijd", liet Peeters noteren op de persconferentie. "Na een kwartier hebben we de driehoek centraal omgedraaid en zijn we aanvallender gaan spelen. We komen vervolgens op voorsprong en begonnen de wedstrijd ook te controleren. Tot aan de rust liep alles zoals het hoort te lopen".

"Op hetzelfde elan gingen we op zoek naar een tweede doelpunt. Totdat mijn verdediging het plots nodig achtte om opnieuw op buitenspel te spelen was er ook niets aan de hand. Het is bijzonder pijnlijk dat we andermaal dezelfde fouten hebben gemaakt als in Genk. Blijkbaar hebben we ons lesje niet geleerd".

"In de slotfase hebben we alles op alles gezet en kregen we nog een open doelkans via Van Eenoo. We hoefden deze wedstrijd niet te verliezen, maar blijkbaar geven we de partij tegen Kortrijk altijd uit handen. Thuis tegen Anderlecht zal het zeker niet makkelijk zijn, maar we zullen er toch het beste van proberen te maken", aldus Bob Peeters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties