"We moeten Suarez warmte geven"

"We moeten Suarez warmte geven"
Foto: © SC

Matias Suarez zal een tijdje moeten recupereren van de slag die het mislukken van zijn transfer met zich meebracht. De Argentijn mag rekenen op de steun van Anderlecht.

Johan Walckiers in Anderlecht

Suarez nam verleden week afscheid van het Anderlechtpubliek tijdens de Fan Day van de club. Hij gaf ook al zijn afscheidsinterview. Suarez moet nu waarschijnlijk een operatie ondergaan en zal drie maanden moeten revalideren. "Dat is de bedoeling", aldus Herman Van Holsbeeck. "We moeten hem klaarmaken voor de tweede ronde en voor de play-offs. Maar we moeten er ook het positieve van inzien: de Gouden Schoen komt simpelweg terug naar het Astridpark."

Dat Suarez in de put zit momenteel, ontkent Van Holsbeeck niet. "Wanneer je een toptransfer doet naar CSKA waarmee je je familie een probleemloos leven kan bezorgen en dat gaat dan niet door, dan krijg je een serieuze tik. We gaan hem de begeleiding geven die hij verdient. We gaan proberen hem warmte te geven. Financieel is het voor ons misschien ook een tik, maar we krijgen er weer de beste speler van België bij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties