Reactie Remacle: "Met twee-drie mensen probleem bij OHL"

Remacle: "Met twee-drie mensen probleem bij OHL"
Foto: © SC

Jordan Remacle was één van de lichtpunten bij AA Gent tegen zijn ex-ploeg. De acties van de rechterflankspeler zorgden constant voor gevaar en hij leverde ook een paar goeie voorzetten af waar de spitsen echter weinig mee aanvingen.

Johan Walckiers in Gent

Gent begon de wedstrijd quasi met een achterstand. "Ik denk dat heel de ploeg nog lag te slapen", vond Remacle. "Een dieptebal bij een vrije trap, die moet je altijd hebben. We komen goed terug in de wedstrijd en tonen veel strijd, maar we scoren toch zo moeilijk. En dan is het moeilijk om een wedstrijd te winnen."

Remacle legde ook de vinger op de wonde. "Een spits moet vertrouwen hebben om te scoren. Als één van onze spitsen scoort, ben ik zeker dat hij vertrokken is voor een reeks. Mijn eigen prestatie? Ik ben wel tevreden. Met mijn voorzetten heb ik Leuven toch pijn kunnen doen." 

Voor Remacle was het op de derde speeldag al meteen een ontmoeting met de ploeg waar hij na veel tumult vertrok. "Voor mij was het een gewone wedstrijd. Ik heb met twee of drie personen bij Leuven een probleem, met de rest niet. Ik bel nog regelmatig met de spelers en zie sommigen van hen zelfs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties