Reactie Van Hoevelen baalt na nederlaag: "Gestreden met ons hart"

Robby Morren
Robby Morren
| 71 reacties
Van Hoevelen baalt na nederlaag: "Gestreden met ons hart"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kenny Van Hoevelen baalde na de nederlaag tegen Genk. De verdediger vond dat er toch wel een gelijkspel in zat.

Robby Morren in Genk

"Er zat meer in", sakkerde Van Hoevelen na de match. "Ik zeg niet dat we in Genk vlot hadden kunnen winnen maar één punt zat er wel in. We begonnen heel goed, we kwamen op voorsprong en we hadden een prima kans op de 0-2 maar dan kwam Genk gelijk."

"Het zat goed gesloten bij ons. Tijdens de tweede helft kwam Genk er wel enkele keren uit maar zonder heel veel kansen te creëren. Het is jammer dat je op die manier moet verliezen."

Scheidsrechter
De Mechelaars waren heel boos op scheidsrechter Vervecken. "Hij had een paar fasen toch wel anders kunnen beoordelen. De scheidsrechter moet langs beide kanten onpartijdig zijn."

Niet negatief
KV Mechelen moet na deze nederlaag vrede nemen met 11 op 27. "Ik wil liever zeggen dat we 6 op 9 hebben en we hebben ons geplaatst voor de volgende ronde in de beker. We moeten niet achteruitkijken. Het is niet omdat we één match verliezen dat het negatief is."

"We hebben een goede ploeg die de kwaliteit heeft om het elke ploeg moeilijk te maken. We hebben laten zien waar KV Mechelen voor staat, we hebben met ons hart gestreden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties