Van Puyvelde na vertrek: "Heb er even niet van geslapen"

Van Puyvelde na vertrek: "Heb er even niet van geslapen"
Foto: © SC

Chris Van Puyvelde heeft de deur bij Beerschot vorige week achter zich dicht getrokken. De sportieve directeur kon zich niet vinden in de koers die voor hem uitgestippeld werd bij de Ratten.

"Laat mij het erop houden dat er een nieuwe taakverdeling kwam en dat ik niet langer mijn ei kwijt kon. Ik ben niet boos op wie dan ook. Ik ben alleen ontgoocheld dat dit is moeten gebeuren", vertelt hij in GvA. "Ik ben er een paar dagen slecht van geweest. Heb er even niet van kunnen slapen. Ik heb hier anderhalf jaar lang keihard gewerkt. Dan doet het je iets als je dat allemaal achter je moet laten."

Van Puyvelde wil echter niet met stenen smijten. "Een pas ontslagen trainer hoor je ook wel eens zeggen dat hij geen andere wens heeft dan dat zijn ploeg snel weer succes heeft. Maar in werkelijkheid hoopt hij stilletjes dat ze ook zonder hem zullen verliezen. Maar ik meen dat dus echt. Daarvoor hou ik te veel van Beerschot. Ik heb een gat in de lucht gesprongen toen ze vorig weekend voor de vierde keer op rij wonnen. Trouwens, ik ben ervan overtuigd dat het de goede kant opgaat met Beerschot."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties