Live Club op zoek naar eerste EL-zege

Tomas Taecke
| 0 reacties
Club op zoek naar eerste EL-zege
Foto: © SC

Club Brugge ontmoet vanavond in zijn eerste thuiswedstrijd in de Europa League het Portugese Maritimo. Als blauw-zwart nog iets van zijn Europees avontuur wil maken, moeten de Bruggelingen kost wat kost de drie punten thuis houden.

Club Brugge verloor dit seizoen in alle competities nog maar één keer. De ontluisterende nederlaag in Bordeaux was er één met een wrange nasmaak die indirect de oorzaak was van een rel met de supporters en heel wat onrust in het Jan Breydelstadion. Blauw-zwart kan de blamage in Frankrijk uitwissen met een klinkende zege tegen Maritimo, dat na een puntendeling tegen Newcastle eveneens op zoek gaat naar een eerste zege in Europees verband.

Dat Georges Leekens met blessureleed kampt, hoeft geen verder betoog. Donk raakt uiteindelijk niet fit voor de partij en mikt op het treffen met Genk komende zondag. Stenman, Larsen, Zimling, Refaelov, Meunier en Tchité vormen de ziekenboeg die nauwelijks te overzien valt. Aan de overzijde zijn Olberdam en Semedo out.

De partij wordt geleid door scheidsrechter Trattou uit Cyprus. Alles is LIVE te volgen op onze website vanaf 21.05u.

Wat denkt UNIBET over Club-Maritimo?

Club is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Maritimo daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Club met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 180 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Maritimo strijkt u 420 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties