Reactie Leekens: "Zege voor de fans"

Tomas Taecke
| 22 reacties
Leekens: "Zege voor de fans"
Foto: © SC

Georges Leekens pikt na de blamage in Bordeaux aan met een eenvoudige zege tegen Maritimo. De coach loofde na afloop de sterk presterende Carlos Bacca, die met een doelpunt en een assist opnieuw levensbelangrijk was voor blauw-zwart.

Tomas Taecke in Brugge
 

Na de ontluisterende nederlaag in Bordeaux (4-0) kon Club zijn eerste thuisopdracht in de Europa League wel positief afsluiten. De Bruggelingen wonnen met 2-0 en behouden zo uitzicht op de volgende ronde van het Europees toernooi.

"Dit is een verdiende overwinning", glunderde Georges Leekens na de zege van zijn team. "We mogen fier zijn op deze zege na de zwakke prestatie in Bordeaux. Ik wil deze zege opdragen aan de fans. Zij verdienen dit evenveel als de spelers zelf".

"Carlos Bacca was vandaag opnieuw heel belangrijk. Het doelpunt dat hij Bjorn Vleminckx heeft geschonken getuigt van grote klasse, want hij kon ook zelf scoren. Straks vertrekt hij voor enkele internationale opdrachten. Zijn selectie voor Colombia is verdiend, hij mag daar zeer trots op zijn", aldus Georges Leekens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties