Puyol: "Vreesde einde carrière"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Puyol: "Vreesde einde carrière"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carles Puyol is de laatste tijd meer geblesseerd dan fit. Onlangs ontwrichtte hij nog zijn elleboog in de Champions Leaguewedstrijd tegen Benfica. Hij onthulde nu dat hij na een vorige blessure vreesde voor zijn carrière.

Carles Puyol miste het EK van deze zomer door een knieblessure, hij vreesde zelfs even voor zijn carrière: “Blessures zijn het ergste in voetbal, ik heb er al enkele gehad. Ik dacht dat één van hen het einde van mijn voetbalcarrière betekende.”

“Ik werkte dag en nacht met mijn fysiotherapeut, Juanjo Brau, maar ik werd niet beter. Sommige dagen voelde het alsof de pijn minderde, maar die kwam steeds terug”, laat Puyol weten in een blog op 55dslstories.com.

“Uiteindelijk moest ik geopereerd worden. De dag erna voelde ik nog steeds dezelfde pijn, ik dacht toen echt dat ik nooit meer zou spelen.”

Volgens Puyol haalde een trip naar Ibiza hem door de blessure: “Juanjo zei me dat ik een andere omgeving nodig had. Ik trok met mijn broer en een vriend naar Ibiza. Daar kon ik eindelijk eens lopen zonder pijn. Tijdens die 55 minuten lopen zag ik eindelijk het licht.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties