Supporters KVM boos om hoge ticketprijzen OHL

Mathias Dumarey
| 42 reacties
Supporters KVM boos om hoge ticketprijzen OHL
Foto: © SC

De kans bestaat dat er geen bezoekende fans zullen zijn tijdens de wedstrijd OH Leuven-KV Mechelen. Het bestuur van OHL wil als enige eersteklasser niet meedoen aan het akkoord om de prijzen voor bezoekende fans te matigen.

Alle eersteklassers, op OH Leuven na, kwamen tot het akkoord om de prijzen voor bezoekende fans te beperken tot maximaal 15 euro voor een staanplaats en maximaal 20 euro voor een zitplaats. KV Mechelen komt langs aan Den Dreef eind oktober. Het Leuvense clubbestuur wil niet wijken voor de vraag van de Mechelse supportersfederatie om zich toch te schikken naar de gemaakte afspraken.

De Mechelse supportersfederatie is ook niet te spreken over het feit dat OH Leuven zelf tickets wil verkopen aan de Mechelse fans de dag van de wedstrijd en dat het ook online tickets aanbiedt voor de thuisfans voor acht euro. De bezoekers zien dit als een extra slag in het aangezicht.

De supportersfederatie van Mechelen bekijkt nu met het eigen bestuur of er een oplossing kan worden gezocht, maar ondertussen wordt er ook gewerkt aan een alternatief in het geval het toch tot een supportersboycot zou komen. Intussen worden de eigen supporters opgeroepen om geen tickets voor de thuisvakken van OHL te kopen.


Vanavond (vrijdag) spelen de Rode Duivels de levensbelangrijke wedstrijd in Servië. Volgens UNIBET is Servië favoriet. Een gok op onze Rode Duivels zal echter meer opleveren. Wint België, dan krijgt u bij UNIBET 280 euro bij een inzet van 100 euro, die u via ons gratis krijgt. Een gok op Servië kan u 250 euro opleveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties