Walcott in het ziekenhuis

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Walcott in het ziekenhuis
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Arsenal-speler Theo Walcott kreeg de gewonnen wedstrijd van Engeland tegen San Marino een bittere nasmaak. De aanvaller kwam in botsing met de keeper van San Marino en bleef die nacht in het ziekenhuis.

De wedstrijd was nog geen tien minuten van start gegaan toen Walcott pijnlijk in botsing kwam met de doelman van voetbaldwerg San Marino. De aanvaller van de Gunners moest meteen met een borstblessure worden afgevoerd. Hij werd vervangen door Aaron Lennon.

Twijfelachtig

De grote vraag in Engeland is nu of Walcott inzetbaar zal zijn in de volgende wedstrijd van de Three Lions tegen Polen. Engels bondscoach Roy Hodgson krijgt zaterdag pas duidelijkheid. "Pas morgen weten we hoe ernstig de kwetsuur is. Laten we hopen dat het meevalt. Uiteraard is het twijfelachtig of Theo in onze volgende wedstrijd, tegen Polen, kan spelen”, aldus de Engelse oefenmeester.

“Dit zorgt toch voor een negatieve sfeer rond een mooie wedstrijd", vertelde Hodgson. De wedstrijd was dankzij een 5-0-overwinning een stevige boost voor het vertrouwen van Engeland. Doelpuntenmakers van dienst waren Wayne Rooney, Danny Welbeck en Alex Oxlade-Chamberlain.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties