Reactie Peeters: "Dit is heel zuur"

Tomas Taecke
| 12 reacties
Peeters: "Dit is heel zuur"
Foto: © SC

Bob Peeters schoof na de nederlaag tegen KV Mechelen zichtbaar ontgoocheld aan tafel op de persconferentie. De coach van Cercle hekelt de individuele fouten die zaterdag andermaal aan de basis van een verliesbeurt lagen.

Tomas Taecke in Brugge

"Na twee goeie trainingsweken, speelden we voor de pauze veel te nerveus", wist Peeters na de nipte nederlaag. "We werden vastgezet en vonden geen oplossingen. Ons middenveld kwam helemaal niet aan voetballen toe".

"We hebben vervolgens een wissel doorgevoerd en hadden na de rust bij momenten het betere van het spel. We namen de wedstrijd in handen, maar net dan valt de 0-1. We komen gelijk en krijgen de kans om op voorsprong te komen, maar slikken op de counter een tweede doelpunt. Er volgden nog kansen op de 2-2, maar uiteindelijk is deze nederlaag bijzonder zuur. Al bij al hebben we niet genoeg getoond om aanspraak te maken op de zege of een puntendeling".

"We blijven achterin persoonlijke fouten maken. Als groep kan je daar dan weinig aan doen. Ik ben ervan overtuigd dat er genoeg kwaliteit aanwezig is om ons te handhaven. Wel moeten we dringend beseffen dat dit moeilijk zal worden als we dit soort doelpunten blijven weggeven. De organisatie en gering aantal tegendoelpunten waren de voorbije jaren onze sterkte, nu is dit ons zwakke punt", aldus Peeters.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties