Babel: "City onder druk"

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Babel: "City onder druk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ajax-aanvaller Ryan Babel verwacht in de terugwedstrijd in de groepsfase van de Champions League een strijdend Manchester City. "Nu moeten ze wel als ze nog iets willen bereiken in Europa", aldus Babel.

Het eerste treffen tussen Ajax Amsterdam en Ryan Babel in de Champions League was een onverwachte stunt van formaat. Ajax zorgde voor een grote verrassing door de miljoenenploeg van Roberto Mancini met 3-1 te verslaan in Amsterdam. Met de return dinsdag in het Etihad Stadium verwacht Ryan Babel een zwaardere wedstrijd.

Ambiance

"Er heerst een mooie sfeer daar in Manchester. Het is echt Engels. City heeft een mooi stadion met een goed veld en er is altijd ambiance in de buurt als de ploeg speelt”, vertelt Babel op de website van Ajax. De aanvaller verwacht een gebrand City. “Toen we ze in Amsterdam ontvingen, moesten ze al. Nu moeten ze helemaal presteren willen ze nog iets bereiken in Europa."

Volgens de ex-speler van Liverpool en Hoffenheim zijn er opnieuw kansen voor Ajax tegen Manchester City. “We moeten dezelfde manier spelen als thuis en onze ogen open houden voor de mogelijkheden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties