Interview De Bock: "Verrast"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
De Bock: "Verrast"
Foto: © SC

Laurens De Bock was deze ochtend de opvallendste naam in de selectie van bondscoach Marc Wilmots voor de vriendschappelijke interland in Roemenië. Voetbalkrant.com belde de jonge linksachter op voor een reactie.

Laurens De Bock vernam het nieuws over zijn selectie deze ochtend: "Een journalist belde me rond 11u op met het nieuws. Ik was erg verrast en blij. Het gebeurt niet elke dag dat je opgeroepen wordt voor de Rode Duivels."

Op de vraag of hij verwacht te spelen antwoordt De Bock verstandig: "Het is niet aan mij om speelminuten te vragen, ik ga vooral ervaring opdoen op training. Ik ga goed stelen met mijn ogen en zoveel mogelijk proberen bijleren."

Eerst moet De Bock nog aan de bak tegen Standard. De Rouches komen vrijdagavond op bezoek op Daknam: "Het wordt geen makkelijke wedstrijd maar we kijken er met vertrouwen naar uit. Na onze twaalf op twaalf hebben we niets te verliezen tegen dit Standard. Mijn selectie is ook een beloning voor de hele ploeg, we zijn echt in vorm."

Zal De Bock vrijdag spelen met de Rode Duivels in het achterhoofd? "Ik ga zeker niet met de rem op spelen, volgens mij raak je dan net eerder geblesseerd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties