Chelsea opnieuw een tijdje zonder Terry

Christophe van den Boom

Chelsea zal waarschijnlijk een tijdje geen beroep kunnen doen op verdediger John Terry. In de wedstrijd tegen Liverpool moest hij vlak voor het einde van de eerste helft het veld verlaten, nadat hij zich blesseerde in een duel met Luis Suarez.

John Terry was net terug uit schorsing en opende na twintig minuten de score op Stamford Bridge. Dat was zijn 50ste doelpunt in alle competities voor The Blues en zet zo een clubrecord van het aantal doelpunten voor een verdediger.

Enkele minuten later kwam de Engelsman in botsing met Luis Suarez en leek zijn knie bezeerd te hebben. Eerst werd hij even verzorgd op het veld, maar daarna werd hij weggedragen op een draagberrie. Gary Cahill kwam hem vervangen.

De wedstrijd is geëindigd op een 1-1 gelijkspel, nadat Luis Suarez iets meer dan een kwartier voor tijd de gelijkmaker binnentrapte. Chelsea blijft derde in de stand en heeft slechts een punt minder dan Manchester City. Liverpool staat dertiende met twaalf punten.