Interview Been: "Wat Van Holsbeeck zegt vind ik hartstikke fijn"

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Been: "Wat Van Holsbeeck zegt vind ik hartstikke fijn"
Foto: © SC

Deze week noemde Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck Racing Genk de grootste titelconcurrent voor Anderlecht. "Hartstikke fijn", reageert Genk-coach Mario Been die morgen een scherp Cercle Brugge verwacht.

Robby Morren in Genk

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck noemde RC Genk de grootste titelconcurrent voor Anderlecht. Mario Been reageert. “Er zijn wel meer kapers op de kust. We mogen Zulte Waregem niet te kort doen en er zijn nog wel een aantal teams. Toen wij naar Club Brugge gingen, stonden we 6 punten achter hen. Nu staan zij 6 punten achter ons. Als je een slechte fase doormaakt in de competitie, dan kan je van iedereen verliezen."

“Wat mijnheer Van Holsbeeck zegt vind ik hartstikke fijn maar voor de rest ben ik daar niet mee bezig. Ik denk dat er ook nog andere ploegen zijn die het Anderlecht moeilijk kunnen maken maar Genk hoort daar absoluut bij.”

Scherp Cercle
Zaterdag moet Genk op bezoek bij hekkensluiter Cercle Brugge. “Ik verwacht een heel scherp Cercle dat weg wil van de laatste plaats maar ik verwacht ook een heel scherp KRC Genk dat wil blijven meestrijden om de bovenste plaatsen.  Elke week opnieuw moet je er alles aan doen om een wedstrijd te winnen dat zal tegen Cercle ook zo zijn.”

“Ik zal zeker in de bespreking aangeven dat we in de heenwedstrijd twee punten hebben weggegeven maar ik vind wel dat we als ploeg een heel stuk verder staan dan toen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties