Olympic Deurne wint op Tisselt

Pieter Vierstraete
| 2 reacties

Na 2 nederlagen op rij won Olympic nog eens in tweede provinciale. Het werd 0-2 tegen Tisselt. Met deze overwinning klimt Olympic op naar de 5de plaats in het klassement.

Het vertrouwen werd gegeven aan de ploeg die vorige week nipt verloor van Hooikt. Enkel doelman Mitch Pauwels behaalde zijn eerste speelminuten door de schorsing van Ian Geys.

Olympic begon de wedstrijd snedig en Tisselt kwam niet tot voetballen toe. Tim Herpoel fusieerde de Tisseltse paal en Olympic werd een zuivere strafschop onthouden na duidelijk handspel van een Tisseltse middenvelder. Andy Bats wist ook nog van ver, via een Tisseltse voet, op de lat te knallen.

Net voor rust stak Jos Yseboot de bal perfect tussendoor en Tim Herpoel kon al tackelend de bal in het doel werken. 0-1.

Terwijl de wedstrijd in de tweede helft naar het einde toe kabbelde, schoot Andy Pouwels uit schepre hoek vanaf links de bal in het dak van het doel: 0-2 eindstand.