Interview Thompson: "Ik overleef week na week"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Thompson: "Ik overleef week na week"
Foto: © SC

Kenny Thompson speelt elke week een sterke partij bij OH Leuven. Toch snakt hij naar de winterstop om bij te tanken, zo vertrouwt hij toe aan Voetbalkrant. De linksachter kon de voorbereiding niet meemaken wegens ziekte en dat laat zich nu voelen.

door Robby Morren

Hoe gaat het met jou?
"Ik heb in het begin van het seizoen een zware ziekte gehad, hersenvliesontsteking. Daardoor heb ik een hele voorbereiding gemist en dat begin ik nu wel te voelen. Ik merk nu ook hoe belangrijk het is als voetballer om een goede voorbereiding te hebben. Ik heb die totaal niet gehad en daardoor ben ik nu wat gevoeliger voor kleine blessures."

Toch speel je elke week je wedstrijd.
"Ik werk hard en verzorg me goed en week na week overleef ik. Naar het einde van een match krijg ik het soms wat moeilijker en dat heeft met al die factoren te maken. Van mij mag het snel wintertstop zijn dat ik dan die kleine wintervoorbereiding kan gebruiken om bij te tanken."

Vond je het een terecht gelijkspel tegen Gent?
"Er waren niet zo heel veel kansen, het was gelijkopgaand. Al bij al vond ik een gelijkspel wel terecht."

Hoe kwam die tegengoal tot stand?
"De tegenstander wilde op doel trappen maar de bal werd afgeblokt en week op een vreemde manier af. Daardoor stonden enkele van onze jongens op het verkeerde been en zo kon N'Diaye hem binnen leggen. Het was jammer dat die tegengoal zo snel viel maar we hebben het onmiddellijk rechtgezet."

Welk gevoel houd je over aan die wedstrijd?
Uiteindelijk houd ik een iets minder gevoal aan die wedstrijd over. We hadden graag gewonnen, zeker in eigen huis. We hebben er wel alles aan gedaan, we hebben ons hoofd ervoor gelegd."

Jullie wachten nu al 5 matchen op een overwinning. Leeft dat in de groep?
"Nee, totaal niet. Waar wij nu staan in het klassement is nog altijd mooi. We werken hard en we zullen proberen tegen Cercle te winnen. Wij dromen niet te veel en we kijken niet te ver vooruit. We zien wel waar we uitkomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties