Ferrera: "60.000 euro betaald om trainer van Charleroi te worden"

Fabian Morren
| 10 reacties
Ferrera: "60.000 euro betaald om trainer van Charleroi te worden"
Foto: © SC

Yannick Ferrera doet het helemaal niet zo onaardig met Charleroi. nochtans stond hij in veel polls als de eerste coach die zou moeten opstappen. Niet dus.

"Toen Charleroi me contacteerde, zeiden ze: we bieden je dit en dit en dit. Ik heb geen seconde onderhandeld en simpelweg gevraagd: Waar moet ik tekenen? Ik weet niet wat de andere trainers verdienen, maar ik verdien zeker het minst van alle coaches in eerste klasse. Ik krijg hier vier keer minder dan bij Al Shabab. En daar heb ik geen enkel probleem mee", zegt Ferrera in Het Nieuwsblad.

"Weet je, ik heb ook een groot bedrag moeten betalen om mijn contract in Saudi-Arabië af te kopen", vervolgt Ferrera. "Ik heb ook een premie en een maandloon afgestaan die Al Shabab mij moest betalen. In totaal heb ik 60.000 euro neergeteld om trainer te kunnen worden van Charleroi."

Een goeie keuze van Ferrera, zo blijkt nu. Al relativeert hij: "Ach, over drie weken kan ik ontslagen zijn en krijg ik de komende jaren geen kans meer als hoofdtrainer. Pas als Charleroi zich redt, kan ik mijn carrière echt beginnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties