Interview Leko opgelucht: "Nu kunnen we weer over voetbal praten"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Leko opgelucht: "Nu kunnen we weer over voetbal praten"
Foto: © SC

Ivan Leko vond het bijzonder jammer dat Lokeren verloor tegen Genk. Langs de andere kant is hij ook opgelucht dat er nu een einde komt aan al dat gepraat over die zegereeks die Lokeren heeft neergezet. "Nu kan het weer over het voetbal gaan", vertelt de middenvelder aan Voetbalkrant.

door Robby Morren

Zondag kwam er voor Lokeren een einde aan een reeks van zeven overwinningen op rij. "Ik ben wel blij dat het nu gedaan is met over dat record te praten. Op den duur was iedereen bij de club meer bezig met dat record dan met het voetbal. Nu kunnen we opnieuw over het voetbal praten en aan de volgende match denken in plaats van aan de geschiedenisboeken."

De partij tegen Genk zorgde voor vuurwerk op Daknam. De supporters kregen spektakel en zeven doelpunten te zien. "Het was een open wedstrijd met veel kansen en veel doelpunten. Ik denk dat de neutrale supporters blij kunnen zijn met die wedstrijd. Voor ons is het natuurlijk een teleurstelling. We speelden een goede wedstrijd maar Genk is een team met veel kwaliteit voorin. Zij hebben niet veel nodig om te scoren, ze scoorden vier keer uit drie kansen."

'We verdienden meer tegen Genk'
Leko zelf opende de score met een heerlijke vrije trap. "Het was een mooie vrij trap en ik had het gevoel dat wij de match onder controle hadden. Ik weet ook niet zeker of de fout op Gorius een penalty was maar het is natuurlijk makkelijk om daarover te praten na de match. Ik vind dat wij meer verdienden."

"Wij hadden het slimmer moeten uitspelen toen we die derde goal scoorden. Bij 3-3 was het niet het moment om met 7 of 8 mensen naar voor te trekken. Genk heeft met Monrose, Buffel en Vossen snelle spelers om een tegenaanval op te zetten. Het is jammer dat we verloren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties