Reactie Rafinha: "Voel opnieuw vertrouwen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Rafinha: "Voel opnieuw vertrouwen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rafael 'Rafinha' Scapini, de Braziliaanse rechtsback van AA Gent, kon niet goed opschieten met Trond Sollied. De Noor liet de Braziliaan eens uit de selectie wegens niet goed genoeg. Onder Bob Peeters gaat het opnieuw beter met de rechtsback.

“Onder Trond Sollied liep het voor geen meter meer en was ik eigenlijk gewoon totaal onherkenbaar geworden voor mezelf. Het leek wel of ik niet meer kon voetballen”, aldus Rafinha.

“Ik voel opnieuw vertrouwen en kom nu al enkele wedstrijden op rij aan de aftrap. Ik voel toch wel al vooruitgang, maar ik heb nog een lange weg te gaan. Samen met het team kom ik echter weer boven water en dat geeft me verse moed.”

Rafinha vindt dat Gent in Leuven twee punten liet liggen: “Dit is inderdaad een gemiste kans, want die tegentreffer kwam veel te snel. We speelden een prima partij, vooral voor de pauze haalden we een aardig niveau. In de tweede helft liep het wat minder qua passing. Natuurlijk vind ik dat we twee punten hebben verloren, maar laten we vooral het positieve onthouden.”

“Als we zo verder blijven werken - onderschat echt niet de trainingsarbeid van de voorbije weken - kunnen de resultaten niet uitblijven. Ik hoop dat we gewoon eens een tikje geluk hebben bij de afwerking, want in de zone van de waarheid zijn we zeker nog niet vaak van het geluk gediend”, besluit de rechtsback.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties