Reactie Vanhaezebrouck: "Verschroeiend tempo"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Vanhaezebrouck: "Verschroeiend tempo"
Foto: © SC

Hein Vanhaezebrouck verloor met Kortrijk gisteravond met 2-0 bij Standard. Hij was onder de indruk van het tempo dat de Rouches ontwikkelden maar was ook ontevreden over de eigen afwerking.

Sander De Graeve in Luik

Vanhaezebrouck was onder de indruk van de start van Standard: "Het is lang geleden dat ik een match zag waarin zo'n tempo ontwikkeld werd. Na tien seconden kreeg Batshuayi al een enorm grote kans."

"Beide ploegen speelden om te winnen. Wij waren echter niet efficiënt genoeg om dat te doen. Het is al heel het seizoen een manifest probleem bij ons. Zonder goals bereik je helaas niets."

De oefenmeester van Kortrijk zag dat het minder liep in de tweede helft: "Er werden toen te veel positionele en individuele fouten begaan. We wonnen ook geen enkel duel meer. De eerste goal viel te makkelijk en bij de tweede worden we, ondanks het feit dat we vier man achter de bal hadden, gepakt op een counter."

Vanhaezebrouck zag echter ook positieve dingen: "Keet keepte heel sterk en de invalbeurt van Matton was hoopvol. Zijn eerste actie leverde meteen gevaar op."

"Nu gaan we volop voor de beker, Play-off 1 is definitief gedaan. Voor deze wedstrijd achtte ik de kans al klein. Wel, nu is het water weggelopen uit het waterkansje."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties