Reactie Brüls: "Verbaasd dat ref floot"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 17 reacties
Brüls: "Verbaasd dat ref floot"
Foto: © SC

Christian Brüls was aanwezig in de wedstrijd tegen Beerschot. Na een obstructiefout van Lepicier op de vleugelspeler kreeg Gent een penalty. Brüls verschoot zelf dat Boucaut de bal op de stip legde.

Sander De Graeve in Gent

"Ik vond het een normaal duel, ik was verbaasd dat de ref floot voor penalty. Ik zocht de elfmeter ook niet. In deze competitie worden ook redelijk veel strafschoppen gefloten. Zeker als je ziet wat er in Engeland al niet moet gebeuren eer men de bal op de stip legt."

Brüls was erg tevreden met de zege: "De laatste weken zie je dat het vertrouwen terugkomt. We durven te voetballen en creëren veel meer kansen. Beerschot stond defensief wel goed, we zijn blijven proberen om erdoor te komen. Uiteindelijk lukte dat. Deze zege gaat ons heel veel deugd doen."

Aan het eind van de wedstrijd kreeg Gent het toch nog moeilijk: "Dat is voetbal, we slikken een domme tegengoal. Dan krijgt Beerschot natuurlijk vertrouwen. Een match duurt 90 minuten. Aan het eind hebben we geluk want Beerschot kwam nog dicht bij de gelijkmaker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties