Reactie "Barda moet blijven"

Robby Morren
Robby Morren
| 12 reacties
"Barda moet blijven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Genk-supporters hadden zondagnamiddag een niet mis te verstane boodschap voor het bestuur. "Barda moet blijven", zongen ze. De Israëliër mocht 7 minuten opdraven en scoorde.

Robby Morren in Genk

Dat Barda de publiekslieveling is in Genk, is al langer duidelijk. Zeven minuten kreeg hij van Mario Been tegen Club Brugge maar dat was voldoende om te scoren. Hij mocht in minuut 83 onder luid applaus het veld oplopen. Vijf minuten later ging het dak van de Cristal Arena toen de aanvaller zich een weg doorheen de Brugse defensie slalomde en de bal voorbij Kujovic tegen de touwen knalde.

Ondertussen blijven de contractbesprekingen maar aanslepen. Barda wil zijn contract maar al te graag verlengen maar neemt geen genoegen met één seizoen. Hoe zit het nu? "Met die vraag moet je bij het bestuur zijn", zegt de spits.

Barda is een Racing-boy

De supporters hadden alvast een hele duidelijke boodschap voor het bestuur. 'Barda moet blijven' en 'Barda is een Racing-boy', weerklonk door de Cristal Arena. "Natuurlijk heb ik de supporters gehoord. Ze zitten in mijn hart, ik hou van hen", vertelt de Israëliër.

Hij zag dat de rode kaart voor De Bock de wedstrijd deed kantelen. "Die rode kaart en de penalty waren beslissend. Het is jammer dat we toch weer die tegengoal incasseerden en daarna was er nog een hele goede interceptie nodig van Buffel."

Genk doet dit weekend wel een uitstekende zaak. "Met het verlies van KV Mechelen en onze winst tegen Club Brugge staan we toch weer een heel stuk dichter bij play-off 1."

Been
En wat denkt Mario Been over de hele heisa rond Barda? "Hij heeft een voorstel gekregen, hé. Ik heb aan het bestuur kenbaar gemaakt wat ik hierover denk. Ik wil Barda er nog heel graag bij. Hij is ook belangrijk voor de jonge spelers in de groep. Aan de andere kant begrijp ik het bestuur. Elyaniv heeft ook al een bepaalde leeftijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties