Reactie Been: "We doen een hele goeie zaak"

Fabian Morren
| 21 reacties
Been: "We doen een hele goeie zaak"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Dit is een heel belangrijke zege." Mario Been was zichtbaar opgelucht na de 4-1-overwinning tegen Club Brugge. De druk op de coach van Genk nam dan ook (een klein beetje) toe.

"Ik vind dat maar één ploeg vandaag verdiende om te winnen", was Been duidelijk. "We zetten druk op de juiste momenten en kwamen - met wat geluk - op voorsprong. Ik hoopte bij de 2-0 rustig te kunnen gaan zitten, maar dan merk je weer zoveel aanvallende geestdrift in de ploeg en werd het terug 2-1. De invallers maakten met mooie acties gelukkig de 3-1 en 4-1."

Collega-trainer Juan Carlos Garrido vond de cijfers wat overdreven. "Ah ja? We hebben toch vier keer gescoord, hé. Je mag niet vergeten dat we ook nog twee keer de paal troffen. Ik vind echt wel dat we kansen genoeg hadden om ook daadwerkelijk vier keer te scoren."

"Of de play-off I nu binnen is? Dat weet ik niet. We hebben nu een voorsprong van zeven punten en zullen in de resterende wedstrijden zeker nog wel punten pakken. We doen in ieder geval een hele goeie zaak", aldus Been. (FM)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties