Reactie Vossen: "Fantastisch resultaat met goed voetbal"

Robby Morren
Robby Morren
| 36 reacties
Vossen: "Fantastisch resultaat met goed voetbal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Genk heeft zondagmiddag gepast gereageerd na de teleurstellende 4 op 15. De Limburgers versloegen Club Brugge met overtuigende 4-1 cijfers. "Dit geeft vertrouwen voor de komende weken", aldus Jelle Vossen.

Robby Morren in Genk

Genk speelde een sterke partij en had zelfs nog meer dan 4 keer kunnen scoren want De Ceulaer en Buffel trapten beiden tegen de paal. "We hebben de wedstrijd van in het begin goed in handen genomen. We hadden het overwichten we creëerden kansen."

"Toen Club Brugge met tien man kwam te staan, hebben wij het goed uitgespeeld. Ik vind dat het wel een terechte rode kaart was. Of die fout nu net binnen of buiten de zestien gebeurde, weet ik niet maar de bal ging op de stip."

Weer de nul niet

Zoals al te vaak gebeurde, liet Genk tegen 10 man toch nog tegenscoren. "Het is spijtig dat we de nul niet konden houden want dat is toch alweer een hele poos geleden. Toch hebben we na die 2-1 goed gereageerd en onze kansen afgemaakt."

"Ik ben tevreden over het niveau van onze wedstrijd. Dit geeft vertrouwen naar de komende weken toe. Dit is een fantastisch resultaat met goed voetbal. Hopelijk kunnen we nu bouwen aan een goede reeks."

"Wij hebben dit weekend een goede zaak gedaan want KV Mechelen verloor en zelf wonnen we tegen een rechtstreekse concurrent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties