Reactie Zukanovic: "Drie punten zijn het belangrijkste"

Thomas Eeckhout
| 2 reacties
Zukanovic: "Drie punten zijn het belangrijkste"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ervin Zukanovic leek samen met de Gentse defensie voor de derde keer in evenveel competitiewedstrijden de nul te houden. Dat was echter buiten Marvin Ogunjimi gerekend. Toch bleek het doelpunt niet beslissend.

Thomas Eeckhout in Gent

Sinds Ervin Zukanovic in Gent neerstreek doet de verdediging het stukken beter dan voor de winterstop. De Bosniër straalt zekerheid uit, iets wat de Gentse verdediging broodnodig had. "Het harde werk van op training loont", zegt hij. "De defensieve zekerheid is er en dat is alleen maar toe te juichen. We gaven niet veel ruimte weg."

Toch slikte de Gentse defensie in de slotfase nog een doelpunt tegen Beerschot. "Het is jammer dat we in de slotfase nog een doelpunt weggaven, maar momenteel zijn de drie punten het belangrijkste", vertelt Zukanovic.

"Na de 2-0 gingen we snel op zoek naar een derde doelpunt. Op het einde werden we echter een beetje nerveus en kregen we nog een doelpunt tegen. We wisten even niet waar de bal was en voor we het wisten lag de bal in het net. Gelukkig beïnvloedde dat het resultaat niet en bleven de drie punten bij ons. Dat moest echt wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties