Jovanovic: "Excuses zijn voor vrouwen"

Christophe van den Boom
| 136 reacties
Jovanovic: "Excuses zijn voor vrouwen"
Foto: © SC

Milan Jovanovic heeft laten weten dat hij een of twee speeldagen schorsing zal aanvaarden. De aanvaller van Anderlecht liep in de klassieker tegen Standard tegen een domme rode kaart aan, nadat hij zich revancheerde op Opare.

“Ik heb Opare aangeraakt en hij heeft het spel goed gespeeld. Ik heb hem de kans gegeven om mij een uitsluiting aan te smeren en hij heeft die met twee handen gegrepen. Zijn tackle op mij was ook niet correct, maar dat is voetbal”, vertelt hij aan Dernière Heure.

Het bondsparket stelt een schorsing voor van drie speeldagen, maar dat vindt de Serviër te veel. “Een of twee speeldagen schorsing is aanvaardbaar. Ik heb Opare niet geduwd met de bedoeling om hem te blesseren. Ik speel nog altijd fair-play-voetbal. Ik was ook niet langer dan een seconde kwaad. Het was toch te laat. Ik zat goed in de match. De club kan mij nog goed gebruiken, want ik ben in vorm.”

Jovanovic heeft in de kleedkamers het woord genomen, maar van excuses was geen sprake. “Excuses? Wat zijn excuses? Dat is voor vrouwen (lacht). Ik verkies om de spelers te feliciteren met het goede resultaat”, besluit Jovanovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties