De Boeck: "De sfeer is super"

Thomas Eeckhout
| 1 reacties
De Boeck: "De sfeer is super"
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Waasland-Beverentrainer Glen De Boeck is tevreden met de positieve evolutie die zijn team de laatste weken maakte. De resultaten van de laatste weken maken ook dat de club zich in veilige wateren genesteld heeft.

Glen De Boeck heeft het naar zijn zin bij Waasland-Beveren. "De sfeer is super", zegt hij. "Dat is natuurlijk logisch door de goede resultaten van de laatste weken. De groep levert uitstekend werk."

Echte verwachtingen over de toekomst van Waasland-Beveren dit seizoen heeft De Boeck niet. "We moeten alles wedstrijd per wedstrijd bekijken", vertelt De Boeck, die heel tevreden is over de nieuwe spelers die hij kreeg tijdens de net afgelopen transferperiode. "We moeten gewoon verder blijven werken zoals we nu bezig zijn. We moeten er met alle spelers die nu op de club rondlopen het beste van maken en dan zien we wel waar we uitkomen."

Anderlecht

Zondag ontvangt De Boeck met Waasland-Beveren Anderlecht, de club waar De Boeck zijn grootste successen haalde als speler. "Het is altijd leuk om die mensen terug te zien", zegt hij. "Ik had een goede tijd bij Anderlecht."

Anderlecht verloor al 14 wedstrijden na elkaar niet. Toch is De Boeck niet bang. "Je meot altijd geloven dat je iets kan rapen. Anders moet je er niet aan beginnen", aldus De Boeck. "Natuurlijk moet je realistisch blijven, maar we moeten geloven dat er iets in zit. Ik hoop dan ook dat we een goede wedstrijd spelen en gedurende de 90 minuten alles geven. Als dat gebeurt zien we wel wat de uitslag is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties