Drie Clubspelers beslissend in interland

Nicolas Delacourt
| 12 reacties

Gisteren werden er heel wat oefenwedstrijden gespeeld. Er waren drie Club Brugge-spelers beslissend voor hun team: Ivan Trickovski, Lior Refaelov en Carlos Bacca.

Ivan Trickovski klopte met Rode Duivels-tegenstander Macedonië Denemarken met 3-0. Trickovski speelde de volledige wedstrijd en gaf de assist bij de 3-0, die al na 24 minuten op het bord stond.

Lior Refaelov zorgde voor het winnende doelpunt in de oefeninterland tussen Israël en Finland. ‘Rafa’ mocht op het uur invallen en scoorde in blessuretijd de 2-1.

Carlos Bacca won met Colombia met 4-1 van Guatemala. Carlos Bacca speelde de volledige tweede helft, en zijn assist zorgde voor de eindstand.

Verder verloor Tom Høgli (Noorwegen) in eigen huis van Oekraïne met 0-2. Høgli mocht kort voor tijd invallen.

Sven Dhoest en Birger Verstraete verloren met de Belgische U19 met 1-0 in Griekenland.

Eidur Gudjohnsen ging in het Spaanse Marbella met 0-2 onderuit tegen Rusland. De IJslandse spits speelde 80 minuten.