Reactie Monteyne: "De perfecte match gespeeld"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Monteyne: "De perfecte match gespeeld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Pieterjan Monteyne hield met Bergen opnieuw de nul en won verrassend met het kleinste verschil op bezoek bij Standard. De linksback was uiteraard erg tevreden maar tempert het optimisme rond Play-off 1.

Sander De Graeve in Luik

Shlomi Arbeitman sprak na de overwinning optimistisch over Play-off 1. Monteyne is iets voorzichtiger: "Het wordt erg moeilijk. Vijf punten ophalen in vier wedstrijden is niet niks en we hebben ook niet het makkelijkste programma." Bergen ontvangt nog Gent en Genk en gaat op bezoek bij Cercle en Kortrijk.

Over de wedstrijd was Monteyne erg tevreden: "We speelden de perfecte wedstrijd, Standard vond gewoonweg geen oplossingen tegen onze verdediging. Een verdediging die al wat kritiek kreeg dit seizoen maar we houden nu wel al drie wedstrijden op rij de nul, dat geeft vertrouwen."

"Lorenzi is daar ook belangrijk in, hij brengt kalmte in de ploeg. Iedereen speelt ook met plezier en vertrouwen, nu gaan we voor het maximum gaan en zoveel mogelijk punten rapen. Als we Play-off 1 niet halen zal dat verwacht zijn maar zullen we toch een beetje ontgoocheld zijn. Als de kans er is ga je er natuurlijk altijd voor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties