Ferrera: "Gebrek aan vertrouwen"

Niels Ceulemans
| 20 reacties
 Ferrera: "Gebrek aan vertrouwen"
Foto: © SC

Yannick Ferrera heeft vanmorgen in een communiqué meer uitleg gegeven over zijn vertrek bij Charleroi. Hij meent vooral vertrouwen te missen bij de club. Zijn vertrek heeft dus niets met opslag te maken.

“Ik wil eerst en vooral twee misverstanden ophelderen. Om te beginnen schreven enkele kranten dat ik bij Charleroi ben vertrokken omdat ik geen opslag kreeg. Dat is niet waar! Daarnaast suggereerde men dat ik contacten zou hebben met een andere club, dat is eveneens onwaar.

Ik verlaat de club omdat ik tijdens enkele gesprekken, midden deze week, een fundamenteel gebrek aan vertrouwen en respect voelde. In die omstandigheden kan ik niet werken.

Verder zou ik graag Abbas Bayat bedanken omdat hij mij deze kans heeft gegeven en omdat hij mij blijven steunen is gedurende het seizoen. Ondanks de moeilijke omstandigheden heb ik enorm veel tijd en energie in deze club gestoken. Het geeft mij dan ook veel voldoening wanneer ik onze positie in het klassement bekijk.

Ik verlaat tot slot deze club met enkel mooie herinneringen. Naast de directie zou ik graag de spelers, de staf, het personeel en de supporters bedanken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties