Reactie Becali: "Geen vertrouwen meer in kwalificatie"

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Becali: "Geen vertrouwen meer in kwalificatie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steaua-voorzitter Georghe Becali gelooft niet meer in de kwalificatie van zijn team na de 2-0-nederlaag gisteren bij Ajax. "We hebben een mirakel nodig om door te stoten", aldus de excentrieke preses.

"Het was gewoon een wedstrijd waaraan ik nu niet veel aandacht meer wil besteden", liet Becali weten aan de meegereisde Roemeense pers. "Ajax speelde niet meer op volle kracht na de rust, ze hebben gewoon gewacht tot wij gingen aanvallen. Ik heb na de match met trainer Reghecampf gepraat. Hij zei me na de wedstrijd nog vertrouwen te hebben in de kwalificatie. Ik vroeg hem of hij gek geworden was", aldus Becali die nooit om een pittige uitspraak verlegen is.

Becali was wel boos op zijn spits Stefan Nikolic die bij de openingsgoal Alderweireld vergat te dekken en op invaller Adi Sobrinho die een grote kans miste. "Hij moet in slaap gesukkeld zijn want hij moest bij die Ajax-verdediger blijven. En Sobrinho? Hij brak bijna zijn been in plaats van te wachten om uit te halen. Alleen met de hulp van God kunnen we ons nu nog plaatsen voor de volgende ronde", besloot Becali.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties