Interview "De speelwijze is het belangrijkste"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
"De speelwijze is het belangrijkste"
Foto: © SC

Garrido wisselt graag en vaak zijn spelers van positie. Vadis Odjidja speelt de ene match rechtsbuiten, dan weer centraal. Voor Juan Carlos Garrido primeert de speelwijze.

Sander De Graeve in Brugge

"Ik probeer steeds de keuzes te maken die het beste zijn voor het team. Het belangrijkste blijft de speelwijze, pass and move. Het klopt dat Odjidja de ene match op rechts speelt en een andere match centraal staat. Hij speelde op beide posities al goede en slechte wedstrijden."

"Odjidja is een speler die altijd de pass zoekt, hij kan op meerdere posities spelen. Het is één van de belangrijkste spelers die hard werkt op training. Spelers die hard werken steun ik. Hij speelde misschien twee slechte matchen, tegen Gent en Genk. Toen was echter heel de ploeg zwak."

Donk speelt ook vaker in het middenveld: "Hij speelt er goed en hij is er ook van overtuigd dat die positie hem ligt. Kijk, ik zie de spelers altijd op training en zie de dingen op mijn manier. Enkel Jörgensen op rechtsback, dat was depanneren."

"Nu wil ik wel continuïteit in de ploeg brengen. Het is afwachten of Larsen mag spelen tegen Lokeren. Als hij tegen Lokeren al geschorst wordt zal ik hem zo goed mogelijk proberen vervangen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties