Mathijssen: "Match tegen Cercle zal alles bepalen"

Mathijssen: "Match tegen Cercle zal alles bepalen"
Foto: © SC

Jacky Mathijssen moet dringend de situatie kunnen omdraaien bij Beerschot. De trainer van de Ratten gaat dit weekend op zoek naar punten aan Den Dreef. Geen makkelijke opgave, want al veel topploegen gingen er ten onder.

OHL heeft enkele jongens die makkelijk een doelpunt maken. "Ibou en Geraerts hebben al wat doelpunten op hun teller staan", aldus Jacky Mathijssen op de site van de club. "Wij moeten ook op zoek gaan naar een doelpunt, hopelijk meer als we iets willen rapen bij OHL."

"OHL is al enkele jaren een succesverhaal en er is veel betrokkenheid en ondersteuning bij hun thuismatchen. Dat zal een factor zijn waarmee we rekening moeten houden. Het is geen grote ploeg. Veel ploegen gaan er spelen met hoge verwachtingen, maar geraken dan gefrustreerd omdat ze er niet mee kunnen omgaan. Wij moeten in elk streven naar meer kwaliteit in de eindfase, in onze kansencreatie. Dan heb ik het nog niet over het afwerken van kansen. Dat zijn een aantal stappen die we zo snel mogelijk moeten zetten, hopelijk deze match al."

De laatste wedstrijd tegen Cercle Brugge zal alles bepalen, denkt Mathijssen. "Dat wordt de belangrijkste wedstrijd. Dan pas zal de beslissing vallen. Alles onderweg is nodig om de kaarten zo goed mogelijk te schudden naar die wedstrijd toe. De match bij OHL is dus een kans en ik ben ervan overtuigd dat we die gaan benutten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties