Reactie Mbokani: "Ik ga er nog tien maken"

Mbokani: "Ik ga er nog tien maken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dieumerci Mbokani maakte nog maar eens het verschil voor Anderlecht. Eén van zijn makkelijkere goals na goed voorbereidend werk van Bruno en Praet. De topschutterstitel is echt wel een doel en hij heeft ook nog een aantal in zijn hoofd.

Als Mbokani zijn belofte waarmaakt, gaat hij op 27 doelpunten dit seizoen eindigen, play-offs inbegrepen. "Hoeveel ik er nog ga maken? (denkt na) Ik ga nog tien keer scoren. Trouwens, vandaag wist ik ook dat ik ging scoren, ik had het voor de wedstrijd gezegd."

Volgende week trekt Anderlecht naar het Jan Breydelstadion. "Daar ga ik nog gemotiveerder zijn om een doelpuntje mee te pikken. Maar je moet er nu ook geen duel Bacca-Mbokani van gaan maken. Het gaat om een topwedstrijd tussen Club Brugge en Anderlecht. Samen met Genk en Standard beschouw ik hen nog steeds als onze grootste concurrenten. Zelfs als we daar gaan winnen, zijn ze nog niet uitgeschakeld voor de titel."

Voor de wedstrijd kreeg Mbokani zijn Gouden Schoen uit de handen van Herman Van Holsbeeck. "Het was voor mij toch belangrijk om hem te hebben. Wat meneer Van Holsbeeck tegen me zei? Hij heeft me gefeliciteerd. Een nieuw contract? Nee, daar ben ik niet mee bezig. Ik wil in juni nog steeds vertrekken", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties