Benitez wilde Lukaku tijdens de winter terug

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Benitez wilde Lukaku tijdens de winter terug
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdag, na het FA-Cupduel tegen Middlesbrough uitte interim-coach Rafa Benitez zijn ongenoegen aan het adres van de supporters van Chelsea. Nu blijkt dat de Spanjaard eerder ook al een dispuut had met de club omtrent de uitleenbeurt van Romelu Lukaku.

Rafa Benitez liep al enkele weken rond als een tikkende tijdbom. Na meerder meningsverschillen met de bestuurstop van Chelsea ontplofte de coach woensdagavond na de bekerwedstrijd. Benitez zou er tijdens de winterstop bij de bestuurslui op gehamerd hebben om Romelu Lukaku terug te halen naar Stamford Bridge. Bij The Blues dacht men daar echter anders over en zo stuitte de Spaanse coach op een ‘njet’ van het bestuur.

Verder wou Benitez ook huurling Nathaniel Chalobah terughalen. Het jonge talent speelt momenteel op huurbasis bij Watford en kan uit de voeten als centrale verdediger of rechtsachter. Ook daarin volgde de clubleiding hem niet en wanneer de Spanjaard om versterking vroeg en Javier Mascherano als ideale target zag botste hij voor een derde maal op een negatief antwoord.

Het is duidelijk dat het huwelijk tussen Rafa Benitez en Chelsea na het seizoen over is. Het is enkel nog afwachten op de naam van de nieuwe coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties