Dury wil geen technisch directeur

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 30 reacties
Dury wil geen technisch directeur
Foto: © SC

Patrick Decuyper wil voor volgend seizoen een technisch directeur aanstellen tussen bestuur en trainer Francky Dury. Die laatste is daar allerminst mee opgezet. Ondanks de goede resultaten rommelt het in Zulte Waregem.

Het was immers voorzitter Willy Naessens die Dury terughaalde en niet Patrick Decuyper die toen boven Kalezic al een technisch directeur in dienst had. Francky Dury weigerde ook lang zijn contract te verlengen omdat er net een technisch directeur zou komen.

Het lijkt alleszins dat Francky Dury geen TD nodig heeft. "Ik ben verantwoordelijke voor de jeugdopleiding, voor de scouting, voor de medische staf, voor de transfers, en als ik de resultaten bekijk heb ik de indruk dat ik nog tijd heb om met de spelersgroep en met de komende wedstrijd bezig te zijn", aldus Dury in Gazet van Antwerpen.

Volgens Dury steekt Decuyper beter zijn tijd in een contractverlenging voor Bossut en Delaplace. "Dat heb ik hem ook letterlijk gezegd." Dury ervaart bovendien dat hij minder invloed kan uitoefenen dan hij zou willen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties